Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kilpailun säännöt

 1. Kilpailu on avoin kaikille. (Kilpailun tuomarit eivät voi osallistua kilpailuun.)
 2. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan sähköpostilla osoitteeseen info@elavamaaseutu.fi. Kuvat julkaistaan netissä/facebookissa numeroituna, ei nimellä. Näin kilpailun tuomaristo ei tiedä arvioidessaan kuvaajaa. Elävä Maaseutu-messujen näyttelyyn valituissa kuvissa käytetään myös kuvaajan nimeä.
 3. Osallistuminen on ilmaista.
 4. Kilpailuaika päättyy 31.7.2019. Kuvat julkaistaan elavamaaseutu.fi kuvakilpailu osiossa ja facebookissa saapumisjärjestyksessä.  Myöhästyneitä kuvia ei hyväksytä.  Vastuu kilpailuun osallistuvan kuvan saapumisesta perille on kilpailijalla. Järjestäjä ei vastaa teknisistä osallistumisesteistä tai virheestä osallistumisessa.
 5. Osallistumalla kilpailuun omalla nimellään kilpailija vakuuttaa, että kuva on Joroisista, alkuperäinen teos ja se on kuvaajan itsensä ottama eikä kenelläkään muulla ole vaatimuksia kuvan suhteen.
 6. Jos kuvassa on tunnistettavia henkilöitä, varmista kuvatuilta henkilöiltä lupa kuvan julkaisuun.
 7. Kilpailun järjestäjällä on oikeus sulkea kuva pois kilpailusta, jos se on hyväntavan tai sääntöjen vastainen.
 8. Kuvan koko vähintään 1M. Kuvan käsittelyä ei ole rajattu. Enintään 3 kuvaa per osallistuja.
 9. Kuvakilpailun palkintona parhaalle on kunniamaininta ja digitaalinen kuvakehys.  Myös yleisönsuosikkia muistetaan kunniamaininnalla yleisöäänestyksen perusteella.
 10. Palkitsemisen perusteina ovat kuvan sisällöllinen ilmaisu. Tuomareina toimivat toimittaja Mari Kosonen Joroisten Lehdestä, Joroisten kameraseuran puheenjohtaja Jorma Koppanen ja valokuvaaja Tapio Saarenheimo.
 11. Kuvakisan voittaja ja yleisönsuosikki julkaistaan Elävä Maaseutu-messuilla. Yleisö saa valita suosikkinsa Facebuuk äänestyksessä, joka järjestetään elokuun alussa
 12. Oikeudet kuviin säilyvät kuvaajalla itsellään. 
 13. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa Elävä maaseutu -tapahtumiin liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman eri korvausta.
 14. Osallistujien henkilötietoja käytetään kilpailun järjestäjän rekisteriselosteiden ehtojen mukaisesti. Lue lisää täältä>>>

15.   Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiseen.